Ana sayfa > Krema ve Krem Şanti Ürünleri > Libra Yemeklik ve Pastalık Krema

Libra Yemeklik ve Pastalık Krema

Libra Yemeklik ve Pastalık Krema

Adını Libra takım yıldızından alan ve dengeyi temsil eden NETTO LİBRA
Bitkisel Sıvı Yemeklik & Pastalık Şekersiz Krema eşsiz formülü,
ağızda bıraktığı süt kreması lezzeti, kalitesi ve yüksek performansı ile hem
pastacılık uygulamaları, hem de çorba ve sıcak yemek uygulamalarında
kullanabileceğiniz şekersiz çok amaçlı bitkisel bir kremadır.

• Üç kat hacim alma
• Pasta kaplamaları , soslar,süslemeler ve
 tüm sütlü tatlı uygulamaları için idealdir
• Ürünlerin şekerini azaltmak için kullanılabilir
• Çikolatalı ganajda pürüzsüz yapı sağlar
• Taşımalı pastacılıkta mükemmel sonuç verir
• Sıcak yemeklerde, çorbalarda ve soslarda
 eşsiz krema dokunuşu yaratır.

Lezzetinden ödün vermeden ürünlerinizin şeker içeriğini azaltmak amacıyla
mükemmel çözümler sunar.

Yüksek ısı direnci sayesinde, pişirilmesi gereken çorbalar ve soslar gibi
uygulamalarda da kullanılabilir. İster sıcak ister soğuk, çırpılmış veya pişmiş
olsun, tariflerinize kremalı bir dokunuş eklemek istediğiniz her yerde NETTO
Libra Bitkisel Yemeklik &Pastalık Kremaya güvenebilirsiniz.

Kullanma Talimatı:

Soğuk Uygulamalarda:
En iyi çırpma performansı için kullanmadan önce en az 12 saat (+4C /+8C)de
soğutulmalı. Soğuk bir çırpma kabı ile çırpıcıda 2-3dk yada istenen kıvama
gelene kadar çırpılabilir. Fazla çırpmamaya özen gösterin. Çırpılmış ürünü
soğuk ortamda muhafaza ediniz. Ürün açıldıktan sonra buzdolabında
saklanmalı ve 3 gün içerisinde kullanılmalıdır.

Sıcak Uygulamalarda:
Kullanmadan önce iyice çalkalayın. Ürünü gerek gördüğünüz miktarda
doğrudan ilave ederek kullanın. Tüm sıcak mutfak uygulamalarında kullanıma
uygundur. Isıya ve asitlere karşı dayanıklıdır.

Saklama Koşulları:
Kapalı ambalajda serin ve rutubetsiz yerde oda sıcaklığında ( +4C ile +2OC )
saklayınız. Paket açıldıktan sonra (+4C /+8C) saklayınız ve 2 gün içinde
tüketiniz. 



24 - 27 Nisan 2024 Tüm Misafirlerimizi Standımıza Bekliyoruz.

Salon 8 Stand No:831